Trolden Ivan Evigvaar på Stejlepladsen i Københavns Sydhavn

Det rumler i Sydhavnen

Stærkest nede i Fiskerhavnen. Nogen mener det kommer fra trolden Ivan Evigvår.
Ivan Evigvår havde besøg i denne uge. Det var Viola Sol og hendes kammerater fra grøn stue, der var nede og hilse på. Alle børnene er sikre på, at det er Ivan Evigvår, der rumler dybt. Også Viola Sol. Der er noget særligt ved Viola Sol. Hun kan nemlig forstå troldesprog og kan snakke med trolden.
Trolden fortæller, at han er så glad for at bo nede på Stejlepladsen. Han elsker når børnene kommer ned og besøger ham. Han elsker at høre bølgerne rulle, fuglene synge. Han elsker når myrer og edderkopper kriblekrabler op ad benene på ham. Også selv om det kilder.
Men nu har han hørt, at der skal bygges og han skal væk. Derfor er han begyndt at rumle. Han er ked af det, han er sur. Han er faktisk knaldhamrende rasende.
Ivan Evigvår vil gerne blive boende i det grønne. Hvad kan han gøre? Hvordan kan han blive boende? Ivan vil meget gerne have gode ideer fra både børn og voksne.
Det er sjældent at Trolden snakker med mennesker. Han snakker kun med børn. Og kun een gang om måneden, nemlig den første søndag efter fuldmåne.

Det var heldigt. For netop den første søndag efter fuldmåne i september er der børnefamiliearrangement på Stejlepladsen i Fiskerhavnen.
Søndag den 26. 9. 2021 kl 11:00-13:00. Kom og snak med trolden. Hjælp ham!

Share this Page